Memur-Sen, TOBB, TÜSİAD, MÜSİAD, Türkiye Kamu-Sen, Türk-İş, TİSK, TBB, Hak-İş, TESK, TÜRMOB Ve TZOB tarafından son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek amacıyla düzenlenen “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” mitingine Çorum’dan yoğun katılım oldu. Bugün 16:30’da gerçekleşecek mitinge gitmek için Dr. Turhan Kılıçoğlu Stadı önünden toplanan sivil toplum kuruluşu üyeleri adına Memur Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatcı basın açıklaması yaptı.
Ortak paydanın insan haklarına ve hukuka saygı olduğunu belirten Saatcı, en büyük gücün kardeşlik olduğunu vurguladı. Tüm Türk halkını Sıhhıye Meydanı’nda görmek istediklerini ifade eden Saatcı “gelin kışkırtıcı söylemleri bırakalım, toplumu germeyi bırakalım” dedi.
Ahmet Saatcı, açıklamalarına şöyle devam etti: “Sivil Toplum Örgütleri olarak ortak bir tavırla, yapacağımız mitingde ‘Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet’ yürüyüşümüzle tepkimizi ve mesajımızı ortaya koyacağız. Terörü lanetleyen ve kardeşliğe sahip çıkan tüm halkımızı Sıhhiye meydanında görmek istiyoruz. Bizim en büyük gücümüz kardeşliğimizdir, gelin kışkırtıcı söylemleri bırakalım, toplumu germeyi bırakalım. Başka bir Türkiye yok. Herkes kendi logosunu, kendi aidiyetini bırakarak ortak bir zeminde buluşarak tepkisini gösterecek”
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim