Çok sayıda sendika başkanının hazır bulunduğu ziyarette konuşan Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Fatih Gök, AK Parti İl Başkanlığına seçilen Av. Mehmet Karadağ’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karadağ ise yeni kapı ruhunu 15 yıl önce yakaladıklarını belirterek, o zamanlar tüm sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarına eşit olarak yaklaştıklarını bundan sonra da aynı şekilde hareket edeceklerini anlattı. Yoğunluk bittikten sonra kendisinin de Kamusen İl Temsilciliğine bir iadei ziyarette bulunmak istediğini anlatan Karadağ, “Yeni kapı ruhu milletimizin içinde olan bir ruh” dedi.
İktidar partisinin amacının devlete ve millete hizmet etmek olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Sivil Toplum kuruluşları ile Çorum’u birlikte yönetme arzusu içinde olduklarını söyledi.
Partinin bir çizgisi bulunduğunu ancak tüm renkleri gözeterek hizmet etme amacı taşıdıklarını söyleyen Karadağ, “bizi sadece artılarımızla değil eksilerimizle de görün. Sadece artılarımız söylenirse eksilerimizin farkına varmayız. Bundan sonraki süreçte de iletişim içinde olacağımıza inanıyorum” dedi.
(Erkan BAYATLI)
 
Editör: TE Bilisim