Vali Kılıç yönetimindeki toplantıya Vali Yardımcısı ve Boğazkale Kaymakamı Turan Soğukoluk, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, Vakıf 19 Başkanı Alper Bilan ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ilçe kaymakam ve belediye başkanları ile çok sayıda yetkili katıldı. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen istişarede Çorum Tanıtım Günleri etkinlikleri gözden geçirildi.

KÜLCÜ’YLE TOPLANDI

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Vali Kılıç’ın ardından Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile de biraraya gelerek Çorum Tanıtım Günleri nedeniyle yapılacak çalışmaları görüştü.

Belediye Başkanı Külcü, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan’ı makamında ağırlayarak Çorum Tanıtım Günleri kapsamında yapacakları çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Heyet ile Başkan Külcü ayrıca yeni Hayvan Pazarı, Mezbaha gibi güncel konularda da fikir alışverişinde bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim