Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın tarafından karşılanan heyet, ilimizde yapılması planlanan ve yapımı tamamlanan camii ve kuran kursu inşaatları ile TDV Çorum Şubesi’ni ve Yayınevi’ni yerinde gördü.

DİB Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu’nun Çorum ziyaretinde Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Müftü Yardımcıları Ahmet Süzen ve Abdullah Pamuklu, TDV Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy ve Yönetim İşleri Yöneticisi Ramazan Tarık Gökçe hazır bulundu.

Genel Müdür Palakoğlu, Çorum İl Müftülüğü ile başlayan ziyaretine sırasıyla Üniversite Kampüs Camii, TDV Çorum Yayınevi, TDV Çorum Çarşı Şubesi, Abdibey Camii ve Kur’an Kursu, Akşemsettin Camii, Hıdırlık Kur’an Kursu, Çorum Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yatılı (Erkek-Kız) Kuran Kursu inşaatları ve Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 4-6 Yaş Kuran Kurslarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın’dan bilgi aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, Çorum ziyaretinin çok verimli geçtiğini belirterek, özellikle Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan camii ve kuran kurslarını çok beğendiğini ve örnek proje kapsamında Çorum’da bir program yapılabileceğini söyledi. Palakoğlu ayrıca Çorum’da takdire şayan işler başarıldığını, hizmet binalarının ve ibadethanelerin tamamlanmasında emeği geçen herkesi tebrik etmek istediğini dile getirdi.

Ziyaret sonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın’a Kur’an-ı Kerim ve Hadisler Kitabı hediye etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim