Ortez-Protez Teknikeri Mustafa Culuk ile Sefa Öztürk’ün sahibi olduğu Hitit Ortopedi, hasta ve engellileri katılım payından muaf tutarak, ihtiyaçlarını ceplerinden para çıkmadan karşılıyor.
Bahçelievler Mahallesi Dumlupınar 16. Sokak’ta faaliyet gösteren Hitit Ortopedi, Çorum’a ortez-protez yapım ve uygulama hizmeti verirken, katılım payı konusunda da kampanya başlattı.
Konuya ilişkin bilgi aldığımız İşletme Müdürü Sefa Öztürk, ortez ve protezde yüzde 10 ve yüzde 20 oranında katılım payı alındığını, firma olarak hastalarını bundan muaf tuttuklarını belirterek, “Sosyal güvencesi olan müşterilerimizin cebinden para çıkmadan engellerini ortadan kaldırıyoruz. Tüm ürünlerimiz ve uygulamalarımız garanti kapsamında bulunuyor” dedi.
Kaliteye ve hizmet titizliğine azami özeni gösterdiklerini belirten Sefa Öztürk, “En kaliteli hizmeti, en ekonomik koşullarda sunarak, müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutuyoruz. Üretim ve uygulamalarımız uzman eliyle gerçekleştiriliyor. İşimize de, müşterimize de sonsuz saygımız var” diye konuştu.

 
(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim