Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılımıyla gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Çorum’da Türkiye’ye örnek bir birlikteliğin olduğunu ifade etti. Karadağ, “Çorum’da vekillerimizle, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla ne kadar övünsek azdır. Zira biz 14 ilçemizin 10 tanesinde sıkıntı çıkabilecekken, hiçbir ilçemizde sıkıntı çıkmadan, 14 ilçemizin 8’inde değişikliğe gittik. Bu 8 ilçemiz de dahil olmak üzere mevcut devam eden arkadaşlarımızla birlikte gönül birlikteliğiyle bir araya geldik. Türkiye’de örneği olmayan bir teşkilata sahibiz” diye konuştu.

“ÇORUM’DA REKOR KIRMAK İSTİYORUZ”

Tüm ilçe kongrelerini tamamladıklarını belirten Başkan Karadağ, 2019 yılında yapılacak seçimlerde %70 oy almayı hedeflediklerini vurguladı. %64’lük rekoru egale etmek için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyleyen Başkan Karadağ, “2019’daki seçimlerde, gerek 1 Kasım’da, gerekse 16 Nisan’da kırılan %64’lük rekoru egale etmek istiyoruz. Çorum’da %70 oy oranının üzerine çıkmak çok zordur ancak bunu da zorluyoruz. Bu %70’in tamamını kucaklayacak şekilde seçimlerimize hazırlanacağız. Bütün seçimlerde en iyi şekilde hazırlanacağız. Kapı kapı, ev ev gezeceğiz” ifadelerini kullandı.

2017 yılını tamamlamadan il kongresini yapmak istediklerini dile getiren Başkan Karadağ, “Bizler il kongremizi 2017 yılını tamamlamadan yapmak istiyoruz. İl kongremizi de gerçekleştirir gerçekleştirmez, 1 Ocak tarihi itibariyle seçim çalışmalarına başlayacağız. Şuanda ilçelerimiz başlamış durumdadır” dedi.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim