Kamikaze, çarpışan araba, gondol, dönme dolap, helikopter, tren, balon, zıpzıp, havuz, güneş, kanguru, askılı cip, yer treni ve trambolin ile her yaş gurubundan insana hitap eden Lunapark, Çorumlulara eğlenceli anlar yaşatıyor.
Merkezi Amasya’da bulunan Mertay Lunapark İşletmeciliği Müdürü Mutlu Kandemir, “Suruç’taki patlamadan dolayı çok üzgünüz. Hayatını kaybeden gençlerimizin ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Bu üzücü olaydan dolayı festival programı ve konserler iptal edildi. Fakat lunaparkımız faaliyetine devam ediyor” dedi.

“KÜÇÜK MUTLULUKLARA İHTİYACIMIZ VAR”

Türkiye’nin içinde bulunduğu böyle acılı bir dönemde eğlenebilmenin pek mümkün olmadığını ifade eden Kandemir, “Acılarımızı biraz olsun unutabilmek ve kısa süreliğine de olsa stres atmak için küçük mutluluklara ihtiyacımız var. Bizler de; acılarımızdan ve sıkıntılarımızdan biraz olsun uzaklaşabilmek için tüm Çorum halkını Lunaparkımıza davet ediyoruz” diye konuştu.



FUAR ALANINDA YOK YOK

Çorum halkını eğlendirmek ve hoş vakit geçirtmek adına birçok yeniliğe imza attıklarını ifade eden Kandemir, “Lunapark merkezi bir yerde olmadığından insanların yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını da düşündük. Köfte, kavurma, bardakta mısır, patates cipsi, pamuk şeker, Osmanlı macunu ve Maraş dondurma ile soğuk içeceklerimiz mevcut. Ayrıca pelüş oyuncak, takım forma ve sürpriz hediyeli şans oyunlarımız ile ailelerimiz için atış ünitelerimiz de var. İsteyen istediği hediyeyi alabiliyor. Tüfekle ve topla atış yapan müşterilerimiz kesinlikle elleri boş dönmüyorlar” dedi.

ÖNCE GÜVENLİK, SONRA EĞLENCE

Mertay firması olarak 10 yıldır Çorum halkına hizmet verdiklerini ve bu yıl Lunaparka yeni oyuncaklar kazandırdıklarını ifade eden Mertay Lunapark İşletmeciliği Müdürü Mutlu Kandemir, güvenlik adına tüm önlemlerin de alındığını söyledi.
Kandemir, “Fuar alanı hem merkezi bir yer, hem asfalt, hem de temiz. Alanın geniş olması ve oyun takımlarının sökülüp taşınması açısından da bizlere büyük kolaylık sağlıyor. Gerek bu yıl, gerekse önceki yıllarda Lunaparkımızda hiçbir asayiş olayı yaşanmadı. Ailelerimiz de gençlerimiz de gönül rahatlığı ile Lunaparka gelebilirler” dedi.
Lunaparkın 24 saat güvenlik kamerası ile izlendiğini belirten Kandemir, “Gece 00.00’dan sonra çevreye rahatsızlık vermemek adına müziğin sesini kısıyoruz. Ayrıca tüm makinaların her akşam düzenli olarak 2 saat bakımını yapıyoruz. Halkımızın ve çocuklarımızın can güvenliği bizim için her şeyden önce gelir” diyerek güvenlik konusuna çok önem verdiklerini söyledi.
3 Ağustos Pazartesi gününe kadar 30 personel ile Çorumlulara hizmet vereceklerini ifade eden Mutlu Kandemir, tüm Çorum halkını Lunaparka davet etti.





(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim