Kaza bugün Çorum-Ankara Karayolunun 20'nci kilometresi Hamdiköy yakınlarında meydana geldi. 36 yaşındaki Birol Parlak idaresindeki 16 K 5828 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak takla attı. Kazada, otomobilin sürücüsü Birol Parlak olay yerinde hayatını kalbetti. Araç içerisinde sıkışan eşi Neslihan Parlak (35), kızı Miray Su Parlak (3) ve annesi Türkan Parlak (66), olay yerine gelen sağlık görevlileri ve itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden güçlükle çıkarıldı.
Yaralılardan Neslihan Parlak, Miray Su Parlak, ambulansla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Anne Türkan Parlak bir başka ambulansa alınarak hastaneye götürüldüğü sırada, Çevreyolu Toptancılar Kavşağı'nda ambulans, Fatih Öztürk (31), yönetimindeki 66 LE 148 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada ambulansın sürücüsü Oktay Altınışık (30), Acil Tıp Teknisyeni Sibel Hoşgör (26) ve Paramedik Esra Karakuş (21) ile kamyonet sürücüsü yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık görevlileri ve ikinci bir kaza geçiren Türkan Parlak, Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaşamını yitiren otomobilin sürücüsü hastane morguna kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.





(Yusuf ÇINAR)
Editör: TE Bilisim