Ay yıldızlı bayrakları ile Hürriyet meydanını 25 gündür dolduran Çorumlular tüm dünyaya birlik ve beraberlik mesajı vermeye devam ediyor. Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile binlerce vatandaşın her akşam yer aldığı demokrasi nöbetlerine sanatçılar da renk katmaya devam ediyor.
Bazı sivil toplum örgütlerinin vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunduğu demokrasi nöbetinde önceki akşam da Çorum Belediyesi Mehter Takımı ile birlikte sanatçı Kasım Alper Özdemir de şiirleriyle katıldı. Ayrıca Darbe girişimi gecesinde tanklara karşı direnen kahraman hemşehrilerimiz Ali Uysal ve oğlu Emre Uysal da İstanbul Şehitler Köprüsü’nde (Boğaziçi) yaşadıkları olayları vatandaşlara anlattılar.
Vali Kılıç’ın da katılarak çevredeki vatandaşlarla sohbet ettiği ve bol bol fotoğraf çekindikleri programda konuşan Belediye Başkanı Külcü, “Hep beraber dik durduk, dik duracağız. Demokrasi nöbetimizde bayraklarımız dalgalanıyor. Millet olarak ayaktayız” dedi.
Başkan Külcü konuşmasında Diyarbakır'da hain teröristlere karşı yapılan operasyonlar sırasında şehit düşen hemşehrimiz Uzman Çavuş Kadir Karaman’a da Allah’tan rahmet diledi.





(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim