Belediye Başkanı Zeki Gül’ün şehir dışında olması nedeni ile Belediye Başkanlığına vekalet eden Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, başkanlık makamında Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melihşah Utku ve beraberindekileri kabul etti. Çorum’da gerçekleştirilecek olan “Kalemin Bereketi” isimli hat ve tezhip sergisi ile Anitta otelde verilen iftar yemeği nedeniyle Çorum’a gelen Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melihşah Utku, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu ile uzun süre sohbet etti. Ziyarette Melihşah Utku’ya Bölge Müdürü İbrahim Uzun, Çorum Şube Müdürü Aşkın Bolkan ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıcal da eşlik etti.

Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melihşah Utku kendisinin de Çorumlu olduğunu hatırlatarak Çorum’da her zamanki gibi belediyecilik anlamında güzel işler yapıldığını memleketine yapılan güzelliklerden memnuniyet duyduğunu söyledi. Utku “Çorum’da açılacak olan ve nadide eserlerin bulunduğu hat sergisi yurt içinde ve yurt dışında sınırlı yerlerde açıyoruz. Çorum da bu sınırlı yerlerden bir tanesi. Bu serginin Çorum’da olmasından dolayı oldukça memnunum. Bizleri makamında kabul eden Belediye Başkan Vekilimiz Ahmet Yabacıoğlu’na da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkan Velili Ahmet Yabacıoğlu ise Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melihşah Utku’nun ziyaretinden çok memnun olduğunu Çorumluları yüksek makamlarda görmekten gurur duyduklarını belirtti. Albaraka Türk Finans Kuruluşu’nun her zaman Çorum Belediyesi’ne destek olduğunu belirten Yabacıoğlu sınırlı sayıda açılan serginin Çorum’da açılmış olmasından dolayı da teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melihşah Utku, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu’na Hat işlemeli tablo hediye ederken, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu ise Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melihşah Utku’ya günün anısına vazo hediye etti.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim