CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Çorum Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Tufan Köse, 2. Sıra Milletvekili Adayı Muharrem Bozdoğan ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Dinçer Solmaz, önceki gün Alaca, Boğazkale ve Sungurlu ilçelerinde seçim çalışmaları yaptılar.
İl Yönetim Kurulu ile Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin de katıldıkları ziyaretlerde kalabalık yurttaş topluluklarına hitap eden CHP’liler, “iktidara yürüdükleri” mesajını verdiler.
CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, “Bizim açıkladığımız program Türkiye bütçesinin yüzde 2,5’ine tekabül ediyor. Biz gerçekçi, özgürlükçü, halktan yana bir partiyiz ve birlikte üretip birlikte paylaşalım diyoruz” ifadesini kullandı.
CHP Çorum Milletvekili ve Milletvekili Adayı Tufan Köse, ülkenin birlik ve beraberliğinden yana olduklarını ifade ederek, “Mevcut iktidar artık ülkeyi yönetemiyor. Ve oyları giderek eriyor. En son çıkan bir ankette iktidar partisinin oyları Çorum’da yüzde 41’e kadar düşmüş. Bu demektir ki ülkemizde CHP iktidarı yakın.” dedi.
2. Sıra Milletvekili Adayı Muharrem Bozdoğan ise, “Ben ülkemizin durumunu bir örnekle anlatmak istiyorum. Milli takımımız başarısız olduğunda milli takımı değiştirmiyoruz, teknik direktörü değiştiriyoruz. Ülkenin Başbakanı’nı teknik direktör sayarsak, artık başarısız sonuçlar can sıkıyor. Bu teknik direktörü değiştirmenin zamanı geldi. Çorum son 3 dönemdir iktidar partisine her şeyi verdi, iktidar partisi Çorum’a hiç bir şey vermedi. Gelin bize destek olun ülkemizde refah seviyesini yükseltelim. Hep birlikte ülkeyi kuran parti olarak sizlerden bir kez daha destek istiyoruz.” diye konuştu.
CHP Çorum 3. Sıra Milletvekili Adayı Dinçer Solmaz da, ülkede CHP iktidarına ihtiyaç doğduğunu vurgulayarak, “Ülkemizde birlik ve beraberliği sağlamak için tüm yurttaşlarımızı CHP’ye oy vermeye destek vermeye davet ediyoruz.” ifadesini kullandı.



Editör: TE Bilisim