Çorum’da AK Parti’nin İl Gençlik Kolları’nın kurucu yönetimi 7 Haziran genel seçimleri öncesi sahaya indi.
AK Parti Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Mustafa Malkoç ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nu ziyaret etti. Malkoç ve yönetimi ziyarette genel seçimlerde teşkilatların yanında ve üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını açıkladılar.
AK Parti İl Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Mustafa Malkoç, ülkenin geleceği kadar dünya mazlumlarının umudu olan kutlu davalarının Çorum’da 4, ülke genelinde 400 milletvekiline ulaşacağını söyledi.
Kurucu gençliğin partinin kuruluş aşamasında ‘kim var’ dendiğinde sağına, soluna bakmadan ‘biz varız’ diyerek yola çıkan samimiyet, fedakârlık, azim ve kararlılığın ifadesi AK Parti siyasetine damga vurduğuna inandıkları bir gençlik hareketi olduğunu dile getiren Malkoç, “Partimizin katıldığı tüm seçimler önemliydi ancak bu seçimin hepsinden daha önemli olduğu aşikâr. Bizler kurucu gençlik olarak tüm samimiyetimiz, azim ve kararlığımızla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da 7 Haziran seçimlerine kadar ve sonrasında da tüm teşkilatlarımızın yanında olacağımızı, teşkilatın bir üyesi olarak bizlere düşen tüm görevleri kararlılıkla yerine getireceğimizi ifade ediyoruz” dedi.

“BİRLİĞİMİZDEN KUVVET DOĞACAK”
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise, birlikten kuvvet doğacağını belirterek, Malkoç ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
AK Parti kadrolarının yek vücut olduğunu dile getiren Bekiroğlu, “Bugün burada siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin bir göstergesi olan bu ziyaretiniz partimiz adına bizleri memnun etmiştir. 7 Haziran seçimlerine kadar birlik ve beraberliğimizi daha da artırarak seçimlerden en iyi sonuç alacağımıza inanıyorum. AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar girdiği her seçimden zaferle çıktı. 7 Haziran seçimlerinden de başarıyla çıkacağız. Yüce Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.
(İHA)
Editör: TE Bilisim