AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye’yi bölmeye yönelik yapılan hiçbir saldırının birlik ve beraberliğe gölge düşüremeyeceğini ifade etti.

İl Genel Meclisi toplantılarının 2017 yılı ilk toplantısı nedeniyle gerçekleştirilen grup toplantısına katılan Ceylan, geleceğe umutla baktıklarını, yeni anayasanın önümüzdeki hafta içinde meclise geleceğini ayrıca Mart-Nisan ayları içinde yapılacak referandum ile de yeni bir anayasa ile ülke üzerindeki kamburun kaldırılmış olacağını söyledi.

Tek vatan, tek devlet, tek bayrak diyerek yollarına devam edeceklerini dile getiren Ahmet Sami Ceylan, kimseye bir santimetre toprak vermeye niyetlerinin bulunmadığını vurguladı.

İl Genel Meclisi’nin 140 milyon lira bütçesi bulunduğunu ve 2017 yılı için 30 milyon liralık da araç park oluşturulduğunu söyleyen Ceylan, Çorum’da artık sıcak asfalt dönemine başlanacağını dile getirdi. Sulu tarıma önem verdiklerini ve suyu alıp tarlanın başına getirmenin zamanının geldiğini söyleyen Ahmet Sami Ceylan, 27 bin dekar arazinin İl Genel Meclisi’nin katkıları ile sulanabilir hale getirileceğini belirtti. 1 milyon 267 bin km2 kilit taşı ve 1000 km asfalt yapılacağını söyleyen Ceylan, artık köylere oyun grupları değil, halı saha yapımına başlandığını anlattı.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim