Vali Çiftçi ile İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, Şehit Emin Güner MTAL döner sermaye işletmesinde, bakanlık tarafından Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü arasında imzalan işbirliği protokolü çerçevesinde Ders Aletleri Yapım Merkezi tarafından verilen siparişleri yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Şehit Emin Güner Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde 10 bin adet öğrenci sıra ve masası ile 584 takım öğretmen masası ve sandalyesi yapımının devam ettiğini, bu kapsamda 10 bin sıra ve masanın metal ve ahşap işçiliğinin öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılandığını ayrıca, toplam maliyetin 980 bin 880 TL +KDV maliyet ile yürütüldüğü bilgileri, Okul yetkilileri tarafından Vali Mustafa Çiftçi ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı’ya iletildi.

Vali Çiftçi ile Milli Eğitim Müdürü Sarı ayrıca okulun motor ve metal atölyelerini de ziyaret etti. Motor atölyesinde Mercedes-Benz Türk A.Ş. tarafından okula hibe edilen kamyon ve malzemeleri, metal atölyesinde ise yeni alınan cihazları inceleyen Çiftçi ile Sarı’ya çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim