Kafkas Derneği Sungurlu Şube Başkanı Ahmet Özsaray ve dernek yönetim kurulu, AKP Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan'ı ziyaret etti. Özsaray ve beraberindekiler, Ceylan'a milletvekilliği ve komisyon üyeliği görevlerinde başarı dileyerek, yeni görevlerini tebrik etti.
Ziyarette Ahmet Sami Ceylan’ın akrabası olan Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli Celalettin Bayrak ile Kerim (8) ve Ömer (7) Bayrak, hazır bulundu. İlkokul 2. sınıfa giden 8 yaşındaki Kerim ve 1. sınıfa giden 7 yaşındaki Ömer birlikte yazdıkları isteklerini Milletvekili Ceylan’a okudu.
Çocuklar taleplerini şu şekilde dile getirdi: “Sayın vekilim biz çocuklar sizi seviyoruz. Sungurlu ilçemize hızlı tren fabrikası, Çorum ilimize yerli otomobil fabrikası, uçak fabrikası, uzay üssü kurulmasını bunlarla ilgili gerekli kanunların çıkarılarak ödenek tahsisinin yapılmasını istiyorum. Sayın vekilim, okulum Bahçelievler ilkokulunun binasının yenilenmesi ve laboratuvar kurulmasını istiyorum. Saygılarımla..”
Çocukları öpen Milletvekili Ceylan, okullarının ihtiyaçları için hemen girişimlerde bulunacağını ve takipçisi olacağının sözünü verdi. Heyet daha sonra Ceylan’la hatıra fotoğrafı da çekindi.
Küçük Kerim ile Ömer ayrıca TBMM yemekhanesinde karşılaştıkları CHP Antalya Milletvekili hemşehrimiz Prof. Dr. Mustafa Akaydın ile de sohbet etme imkanı buldu. Akaydın iki Çorumlu minikle yakından ilgilendi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim