Turkcell, şirketlere teknolojik destek sunmak üzere gerçekleştirdiği “İş’te Teknoloji Hamlesi” toplantıları kapsamında 3 yıl önce başlattığı Anadolu turuna ara vermeden devam ediyor. Turkcell bu yılki toplantıların ilkini Çorum’da gerçekleştirdi.
Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda dün düzenlenen toplantıya Adalet ve Kalkınma Partisi eski İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Karaca’nın yanı sıra çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.
Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay Aynur, şimdiye kadar 22 ilde 6 binin üzerinde kurumsal müşterileriyle buluştuklarını belirterek, pazar lideri olarak 540 bini aşkın şirkete hizmet verdiklerini söyledi.
Çağatay Aynur, 2014 yılında ülke ekonomisine 1,5 milyar TL. katkı sağladıklarını ve şirket olarak Çorum’a son iki yılda 1,2 milyon TL. yatırım yaptıklarını açıkladı.
Toplantının sonraki bölümlerinde ise Çorum Belediye Başkanlığı Bilgi İşlem Müdürü Nuri Burhan, Çorum Ulaş A. Ş. Genel Müdürü Zafer Polat ve Sunka Sungurlu Kâğıtçılık Genel Müdürü Levent Öztekin, kendi kurumlarında kullandıkları Turkcell’in mobil ve sabit teknoloji çözümlerini katılımcılarla paylaştılar.
Bu arada daha önce toplantının moderatörlüğünü yapacağı kamuoyuna duyurulan ünlü radyocu Kadir Çöpdemir, Çorum’daki etkinlikte yer almadı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim