Maliye Bakanı, Çorumlu hemşehrimiz Naci Ağbal, Çorum'da Vergi Dairesi, Defterdarlık ve Maliye Lojmanlarının bir arada bulunacağı "Maliye Kampüsü"ne sıcak baktıklarını belirterek, önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacaklarını bildirdi.
AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Maliye Bakanlığı'na getirilen Çorumlu hemşehrimiz, Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Ağbal'ı Maliye Bakanı olmasından dolayı kutlayan ve başarı dileklerini ileten Ceylan ve Kurt, Çorum'un sorunlarını ve taleplerini de görüştüler.
Ceylan ve Kurt, Maliye Bakanlığı'ndan Vergi Dairesi, Defterdarlık ve Maliye Lojmanlarının bir arada olacağı "Maliye Kampüsü" talebinde bulundular. Ziyaret sırasında; Çorum merkezde yer alan 13 dönümlük, Milli Emlak Müdürlüğü'ne ait arazi, yatırım için önerildi.
Maliye Bakanı Naci Ağbal ise Maliye Kampüsü'nün kurulmasına ve Maliye'ye ait binaların bir arada toplanmasına sıcak baktıklarını ifade ederek, talebi olumlu karşıladı. Bakan Ağbal, kampüsün kurulması için gerekli çalışmalara önümüzdeki günlerde başlayacaklarının da müjdesini verdi.
Bakan Ağbal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ceylan ve Kurt'a teşekkür etti.
Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise Maliye Kampüsü'nün oluşturulması noktasında olaya duyarlı yaklaşan ve gereken desteği sağlayan Bakan Ağbal'a teşekkür ettiler.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim