4 ağır vasıtanın aynı anda girebileceği kapalı alanları, lastik değiştirmek için gelen müşterilerin bekleyeceği kafeteryası, 5 bin lastiğin itinayla korunduğu lastik oteli ve deneyimli personeliyle Karadeniz bölgesinde önemli bir merkez konumuna gelen Erdem Otomotiv’de müşteri memnuniyeti için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.

“LASTİK OTELİMİZ MEVCUT”

Firma yetkilisi Gökhan Gökeşme, Ankara yolu üzerindeki yeni merkez hakkında bilgi verdi. 1 Aralık itibariyle ticari araçlarda kış lastiği zorunluluğunun başladığını söyleyen Gökeşme, “Lastik otelimizde değiştirilen lastikleri belirli bir ortamda zarar görmeyecekleri şekilde saklıyoruz” dedi.

Lastik otelinde beş bin lastiğin bulunduğunu kaydeden Gökeşme, “Kış lastiği alacakların üzerindeki işaretlere dikkat etmeleri gerekiyor. 7 derecenin altındaki sıcaklıklarda yol tutuşunu artıran ve sırt yüzeyinde özel olarak desenleri bulunan lastikleri tercih etmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“MÜŞTERİLER KAFETERYADA SICAK BİR ORTAMDA KARŞILANIYOR”

Müşteri memnuniyeti açısından tüm detayların düşünüldüğü Erdem Otomotiv’de lastik değiştirmek için gelenler, kafeteryada ağırlanıyor. Sıcak ve temiz bir ortamda bekleyen müşterilerin rahatlığı ve memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu kaydeden Gökeşme, 20’den fazla deneyimli personelle hizmet verdiklerinin altını çizdi.

“SKF RULMANLARININ DA DİSTRİBÜTÖRÜYÜZ”

Lastik hizmetinin yanı sıra rot balans, jant düzeltme, ağır vasıtalar için lazerle dingil düzeltme gibi işlemlerin de yapıldığı firmalarında aynı zamanda SKF Erdem Rulman’ın distribütörlüğünü de üstlendiklerini kaydeden Gökhan Gökeşme, Ankara yolu üzerindeki yeni merkezlerinin iz dizaynının görsel anlamda da kendini gösterdiğini söyledi.

“Yaptığımız işi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz” diyen Gökeşme, makine ve ekipman anlamında da en son teknolojiyi kullandıklarını dile getirdi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim