Önceki gün gerçekleşen ziyarette Halkbank Genel Müdür Danışmanı Tekin Erdem, Kurumsal Tanıtım Daire Başkanı Yalçın Kaya, Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı, Çorum Merkez Şube Müdürü İsmail Karabay ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal da yer aldı.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, 80 yıldır KOBİ’lerin büyümesi için katkı sağlayan bir banka olduklarını ve 80. yıl kutlamaları çerçevesinde de belediyeye bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çorum’da bir iftar düzenlediklerini belirten Osman Arslan, “Bankamızın Çorum’a desteği bundan sonra da artarak devam edecektir. Halk Bankası olarak müşterilerimize ve Çorum’a daha fazla neler yapabileceğimizi değerlendiriyoruz. Türkiye’nin 2023 vizyonu çerçevesinde daha iyi atılımların yapılacağına inanıyoruz. Sağlanan güven ve istikrar ortamının devam edeceğine inanıyoruz. Bugüne kadar müşterilerimizin yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk ekonomisinin lokomotifi olan bankalarımızdan olan Halkbank ayakta dimdik durabilen bankalardandır. Çorum’da bankamızla çok iyi ilişkiler içerisinde çalışıyoruz. Bir hemşehrimizin Halkbank’ın Genel Müdürü olması bize ayrıca memnuniyet vermektedir. 24 Haziran seçimlerinin ne kadar önemli olduğu doların ne seviye olduğuyla paralel. Dolara müdahale ekonomik müdahale değil. Biz de biliyoruz bunu vatandaşlarımız da biliyor. Her şeye rağmen istikrar diyoruz. Ben sizlere bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Zeki Gül ve Halkbank Genel Müdürü Osman Aslan günün anısına birbirlerine hediye takdim ettiler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim