Av. Yaşar Anaç’ın istifasının ardından Merkez İlçe Başkanlığı’na Genel Merkez tarafından Erhan Akar atanmıştı. Ceritoğlu, Erhan Akar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Çorum için iyi bir ekip oluşturduklarının altını çizen Ceritoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde Çorum’a daha iyi hizmet verebilmek adına her şeyi yapmak istediklerini ifade etti.

Merkez İlçe’de bu zamana kadar hizmet etmiş herkese teşekkür eden Akar, “Bizden önce görev yapmış bütün dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız bu zamana kadar yapılması gereken her şeyi yapmışlar. Bizlerde biraz daha fazla çalışarak, örülen duvarın üzerine bir tuğlada biz koyarak çıtayı biraz daha yükseğe taşımaya çalışacağız” dedi.

Mahalle ve köy teşkilatlarını tekrar gözden geçireceklerini kaydeden Akar, kendileri ile beraber çok çalışacak dinamik bir ekip kurmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Ceritoğlu’nun çok çalışkan bir vekil olduğunu vurgulayan Akar, “Vekilimizin hızına yetişmek için bizimde vekilimiz kadar çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz ve onun hızını yakalayacak bir ekip oluşturmak istiyoruz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim