Belediye Meclis Üyeleri Ankara Hitit Ayaş Termal Otel’de Başkan Zeki Gül başkanlığında istişare toplantısı yaptı.

Belediye Başkanı Gül istişarede yaptığı konuşmada AK Parti, CHP ve MHP’li üyelerden oluşan Çorum Belediye Meclisi’nin ülkeye hizmet noktasında örnek meclislerden biri olduğunu dile getirdi.

“Belediye Meclisi olarak Çorum’a hizmet ediyoruz” diyen Gül, sözlerini şöyle sürdürdü: “Birlikte çalışarak Çorum’u marka şehir haline getireceğiz. Meclis toplantılarımızda partilerin değil hizmetin ön plana çıktığı toplantılar yapıyoruz. Çorum hepimizin. Belediye meclis üyelerimizle, mahalle ve köy muhtarlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle bir araya gelmenin belediyecilik hizmetleri açısından şehrimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Şehrimiz için meclis üyelerimizle uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz”

Toplantı sonrasında Başkan Gül ile Doğan Jeotermal Şirketler Grubu ve Hitit Ayaş Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Mehmet Ali Doğan, Mecitözü Beke Kaplıcaları için düşünülen proje hakkında görüş alışverişinde bulundu. Doğan da Belediye Meclisi’nin istişare toplantısının tesislerinde yapması nedeniyle mutluluğunu dile getirerek teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim