Çorum İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel ve Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Barış, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret ettiler.
Sağlık alanında yapılan çalışmalar ve yatırımların değerlendirildiği görüşmede; İl Sağlık Müdürü Yücel, Şehir Hastanesi’nin yüzde 55 seviyesinde tamamlandığını bildirdi.

OSMANCIK VE MECİTÖZÜ’NE MÜJDE
İlçelerimizin ihtiyacı olan sağlık yatırımlarını yapmaya devam ettiklerini belirten Salim Uslu, “Osmancık ve Mecitözü ilçemiz için planladığımız Aile ve Toplum Sağlığı Merkezlerinin gerekli tahsis, ödenek işlemlerini tamamlamıştık. Proje süreci de tamamlandı, ihale hazırlıkları yapılıyor, önümüzdeki günlerde ihale ilanına çıkacağız.” dedi.

BİRİNCİ BASAMAK SAĞLIK KOMPLEKSİ
Birinci Basamak Sağlık Kompleksi için son aşamaya gelindiğini söyleyen Uslu, “Çorum Merkez’de İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ana Çocuk Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve112 Komuta Kontrol Merkezi’nin de içerisinde yer alacağı Birinci Basamak Sağlık Kompleksi yapacağız. Hazırlık aşamaları tamamlanmak üzere 2 – 3 ay içerisinde ihale ilanına çıkmayı planlıyoruz” ifadesini kullandı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim