Şehit Şükrü Öngün’ün Kale Mahallesi’ndeki baba evine acı haberi İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri verdi. Eşi de teğmen olan Şükrü Öngün’ün şehit düştüğü haberini alan baba Kamber Öngün fenalık geçirdi. Polis memuru Uğur Yıldız’ın Buharaevler Mahallesi’ndeki evine ise acı haberi Emniyet Müdürü Murat Kolcu verdi. Şehidin eşi 41 yaşındaki Perihan Yıldız, çocukları 16 yaşındaki Mehmet Akın Yıldız ve 12 yaşındaki Muhammet Atakan Yıldız gözyaşlarına boğuldu.

ÇORUMLU ŞÜKRÜ ÖNGÜN ŞEHİT DÜŞTÜ
Tunceli İl Jandarma Komutanlığı Özel Harekât Taburunda görevli Uzman Jandarma 34 yaşındaki Şükrü Öngün şehit oldu. Öngün, geçici görevli gittiği Nusaybin’de terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda teröristlerce girilen çatışmada şehit oldu.
Şehidin Kale Mahallesi’ndeki baba evine kara haber, İl Jandarma Komutanlığı yetkililerince verildi. Baba Kamber Öngün acı haberi alınca fenalık geçirdi. Şehidin annesi Zahire Öngün’ün ise Samsun’daki kızının yanında olduğu öğrenildi. Şehit Şükrü Öngün’ün evli olduğu, eşi Yasemin Öngün’ün de teğmen olarak aynı birlikte görev yaptığı öğrenildi.
Tunceli’den Ankara’ya tayinleri çıkan şehit ve teğmen eşi Yasemin Öngün’ün yeni görev yerlerine gitmek için hazırlık yaptıkları bildirildi. 10 yıllık evli olan şehidin 5 kardeşi var. Şehit Şükrü Öngün’ün cenazesinin bugün Çorum merkeze bağlı Büyük Palabıyık Köyü’nde defnedileceği öğrenildi.

POLİS MEMURU UĞUR YILDIZ KASTAMONU’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Çorum Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nden geçici görevle 15 gün önce Mardin’in Nusaybin ilçesine giden 41 yaşındaki Uğur Yıldız, terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda şehit oldu.
Acı haber şehidin Çorum’da yaşayan ailesine verildi. Kastamonulu olan ve Çorum Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan şehit polis Uğur Yıldız’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehit polisin Çorum’daki ailesine acı haber Çorum Emniyet Müdürlüğü yetkililerince berildi. Şehidin Buharaevler Mahallesi 25’inci caddedeki evine Türk bayrakları asıldı. Acı haberi alan şehidin eşi 41 yaşındaki Perihan Yıldız, çocukları 16 yaşındaki Mehmet Akın Yıldız ve 12 yaşındaki Muhammet Atakan Yıldız gözyaşlarına boğuldu. Şehidin haberinden sonra komşuları ve yakınları şehidin evine geldi.
Şehit polis Uğur Yıldız’ın cenazesi Mardin’de düzenlenecek törenin ardından memleketi Kastamonu’ya gönderileceği öğrenildi.



(Yusuf ÇINAR)


Editör: TE Bilisim