AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında 2011-2020 yılları arasında 73 bin 800 hektar alanda 15 milyon 300 bin adet fidan dikildiğini, bu çalışmalar için 112 milyon 635 bin TL’lik yatırım yapıldığını söyledi.

Çorum Orman işletme Müdürlüğü’nde düzenlenen programa AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ile kurum yönetici ve personeli katıldı.

AVRUPA’NIN DEĞİL, MİLLETİN İSTEDİĞİNİ YAPIYORUZ

Genel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Ceylan, Türkiye’nin 2013 yılından bugüne kadar Gezi olaylarıyla birlikte operasyon yemeye başladığını, millete yüz dönüldüğü, milletin taleplerinin yerine getirilmesi nedeniyle ülke üzerinde operasyonlar yapıldığını anlattı. Terör örgütü FETÖ tarafından 15 Temmuz’da darbe girişimi yapıldığını bu girişimde 251 can kaybedildiğini, 2018 yılında ekonominin hedef alındığını vurgulayan Ceylan, “10 gün önce yine saldırdılar. Bizimle alıp veremedikleri ne? Artık millet ne isterse onu yapıyoruz. Avrupa’nın dediğini yapmıyoruz. Okyanus ötesinin dediğini yapmıyoruz. Cumhurbaşkanımız milletimiz ne isterse ben onu yaparım diyor. Türkiye kendi yolunu, kendi istikametini Türkiye belirliyor. Bundan rahatsızlık duyuyorlar. ABD’de seçimleri var. Cumhurbaşkanımız üzerinden oy almak için çaba sarf ediyorlar. Bu ülke Amerika başkanları önünde el pençe divan duran başbakanlar gördü. Şimdi dünya 5’ten büyüktür diyen bir lider var. Bunların hepsi cumhurbaşkanımızın sayesinde oldu. Hasta adam diyorlardı. Artık hasta adam ayağa kalktı, iyileşti ve koşuyor. Bir yerlerden emir almıyor. Kimse bize istikamet çizemez.

ABD başkan adaylarından Joe Bieden, ‘Tayyip Erdoğan’ı ben yıkarım gelirsem’ diyor. Bırak Tayyip Erdoğan’ı yıkmayı, Türkiye’de bir kişiye gücün yetmez.

Biz diyoruz ki bu ülkenin tek bayrağı olsun. Kürdü, Çerkezi, Alevisi, Sünnisi kim varsa bu ülkede yaşayan her Türk renkle beraber tek millet olalım. Kardeş olalım. Tek vatanımız olsun. Kimseye bu vatandan bir parça toprak veremeyiz. Tek devletimiz olsun. Üçgeni, pareleli, kabul etmeyiz diyoruz. Bu ülke bir zarar görürse hepimiz zarar görür. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Bizim toprağımızda gözü olanların da gözünü oyarız. Bir olacağız, berber olacağız, birlikte Çorum olacağız. Etrafımız yangın yeri. Türkiye’de yangın çıkarmaya çalıştılar, ancak başarılı olamadılar” dedi.

ORKÖY VE FİDAN YATIRIMLARI

Milletvekili Ceylan, Çorum Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında 2011-2020 yılları arasında 73 bin 800 hektar alanda 15 milyon 300 bin adet fidan dikildiğini, bu çalışmalar için 112 milyon 635 bin TL’lik yatırım yapıldığını kaydetti.

Ceylan, ayrıca ORKÖY kapsamında 2010-2020 yılları arasında süt koyunculuğu, süt sığırcılığı, gün ısısı, ekskavatör ve traktör olarak 8 milyon 750 bin ORKÖY kredisi verildiğini kaydetti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim