Uslu yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza daha iyi, sağlıklı hizmet etmek ve istihdama katkı sağlamak amacıyla; Sağlık Bakanlığımız Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu bünyesinde Çorum’a 203 Sağlık Personeli kadrosu açmıştır. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamında sözleşmeli olarak istihdam edilecek personeller, ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde alınacaktır.

Çorum Merkez ve ilçelerimizde istihdam edilmek üzere 143 Hemşire, değişik branşlarda 27 Sağlık Teknikeri ile 3 Sağlık Teknisyeni, 23 Ebe, 2 Diyetisyen, 2 Fizyoterapist ve 2 Psikolog olmak üzere toplamda 203 Sağlık Personeli alımı yapılacaktır. Hayırlı olsun” dedi.

Adayların tercihlerini 7 – 13 Haziran 2017 tarihleri arasında ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yapabilecekleri, tercih işlemlerinin de 2016-KPSS sınav sonuçlarına göre yapılacağı bildirildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim