Çorum’un sağlık personeli ihtiyacının giderilmesi için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Milletvekili Uslu, “Çorum merkez ve ilçelerimizdeki hastanelerimizin tamamına yakınını yeniledik. İskilip Devlet Hastanemiz önümüzdeki günlerde hizmete açılıyor. Fiziki mekânları iyileştirirken doktor ve sağlık personeli atamalarında da ilimizin ihtiyaçlarının giderilmesi için takibimizi sürdürüyoruz” dedi.

Kentin sağlık alanında yaşadığı personel probleminin çözümüne yönelik adımlar atıldığını belirten Milletvekili Ceylan ise, bu kapsamda uzman hekim, pratisyen hekim, diş hekimi, sağlık memuru, hemşire, ebe, sağlık teknikeri, diyetisyen, eczacı, fizyoterapist, psikolog, sosyal çalışmacı ve biyolog olmak üzere toplam 160 münhal kadro açıldığını bildirdi.

2018 yılı Ocak Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Değiştirme Suretiyle atama kurası kapsamında Çorum’a açılan 160 Sağlık Personeli Münhal Kadrosu kuralarının 31 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşeceğini bildiren Ceylan, Çorum’a sağlık alanında hizmetlerinin devam edeceğini kaydetti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim