Milletvekili Kurt, Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’un sağlık kuruluşlarının ihtiyaçlarına göre 12 doktorun atamasının yapıldığını belirtti. İlçelerin eksik olan branşlarına atamaların yapıldığını ifade eden Kurt, “Sungurlu Devlet Hastanesi’ne 8 pratisyen, 1 ortopedi uzmanı, Kargı Devlet Hastanesi’ne ise 3 pratisyen atanmıştır. Atanan doktorlarımız en kısa zamanda çalışmaya başlayacaklardır” diye konuştu.
Vatandaşların yaşadıkları ilçelerde tedavi olmalarını sağlamak amacıyla atamaları gerçekleştirdiklerini belirten Kurt, Çorum’un sağlık kurumlarının ihtiyaçları doğrultusunda yeni atamalar yapılması için gayret göstermeye ve sorunları takip etmeye devam edeceklerini ifade etti. Her şeyi bir anda çözmenin mümkün olmadığını ifade eden Kurt, “İmkanlar dahilinde Çorum’un sağlık alanında eksiklerini bir bir gidermeye çalışıyoruz. Bizim için halkımızın sağlığı çok önemlidir. Çorum insanı hizmetin en iyisine layıktır. Bunun için ne gerekiyorsa yapıldığına halkımızın inanmasını istiyoruz” diye konuştu.
Ataması yapılan yeni doktorlara yeni görev yerlerinde başarılar dileyen AK Parti Çorum Milletvekili Kurt, yapılan atamaların ilçe halkına hayırlı uğurlu olmasını dileğinde bulundu.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim