Çorum İl ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Görgülü, Başkan Yardımcısı Veysel Topaloğlu ile birlikte dün akşam gazetemizi ziyaret ederek, Çorum’un kapsamlı biçimde tanıtımına fırsat sağlayacak organizasyonla ilgili bilgi verdi.
BİLDEF’e Adıyaman, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Bayburt, Bitlis, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Erzincan, Isparta, Kırşehir, Konya, Karaman, Karabük, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Tokat, Yozgat, Iğdır, Zonguldak, Kırıkkale ve Malatya Darendere derneklerinin üye olduğunu belirten Hüseyin Görgülü, BİLDEF Genel Sekreteri olarak kendisinin de organizasyonda aktif sorumluluk üstlendiğini söyledi.
Bursa gazetelerinde ve televizyonlarında Çorum’un tanıtımı adına sık sık yer aldıklarını, Çorum ve ilçelerini, gerek tarihi ve kültürel değerleriyle, gerekse ürünleriyle en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını anlatan Dernek Başkanı Görgülü, 1. Anadolu Günleri nedeniyle açacakları Çorum standında da yine Çorum’u gerçek zenginlikleriyle Bursalıların görüşüne sunmak için azami gayreti sarfedeceklerini, bu konuda Vali Ahmet Kara’nın destek sözünün kendilerine güven verdiğini ifade etti.
Editör: TE Bilisim