Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum Milletvekili, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Sağlık Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.
Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a “hayırlı olsun” dileklerini ileterek başarılar dileyen Milletvekili Ceylan ve Kurt, Çorum'un bakanlıkla ilgili sorunlarını da paylaştı.
Ziyaret sırasında; Çorum - İskilip, İskilip-Çankırı, Çorum - Laçin, Laçin - Osmancık, Çorum - Ortaköy, Çorum - Mecitözü yollarının son durumları hakkında karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı.
Bakan Yıldırım ise bakanlığını ilgilendiren her konuda Çorum'a gereken desteği vereceklerini, yolların sorunlarını çözmek için çaba göstereceklerini dile getirerek, sorunların çözümü noktasında gereken tüm çalışmaların yapılacağını kaydetti.
Bakan Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'a teşekkür etti.
Milletvekili Ceylan ve Kurt ise ziyaretten ayrılırken, Bakan Yıldırım'a yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim