Şube yetkilileri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Karabay, Çorum’da çalışmayı hayal ettiğini ve bu hayalin gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.
Çorum’un gerek Organize Sanayi Bölgesi, gerekse esnaf ve sanatkârlarıyla bölgenin örnek kentlerinden biri olduğunu ifade eden Karabay, ilin gelişimi için kendisinin de üzerine düşeni yapacağını; Çorum’u bir yatırımcı şehri olarak gördüğünü, dolayısıyla ilimizin bankacılık hizmetleri açısından verimli bir il olduğunu ifade etti. Karabay, “Halkbank, üreticilerin ve iş dünyasının yanında olan bir bankadır. Halkbank, benden önceki dönemde ilimize ciddi manada katma değer üretmiştir. Ben de bu katma değerin artması için elimden geleni yapacağım” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Başaranhıncal ise Kredi Garanti Fonu’nun TSO bünyesinde bölgeye hizmet verdiğini hatırlatarak Halkbank’ın kredilerini Kredi Garanti Fonu aracılığıyla vermesini talep etti. Başaranhıncal, İsmail Karabay’a görevinde de başarı diledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim