Gülabibey Mahallesi, Kubbeli Caddesi, 45 numarada bulunan mağazanın açılışına Vali Ahmet Kara’nın yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan Vali Ahmet Kara, yeni işyeri açan girişimcileri daima takdirle karşıladıklarını belirterek, “İstihdam imkânı oluşturan, ticaret hayatına katkı sağlayan ve vergi ödeyen her müteşebbisin başımızın üstünde yeri vardır. Bu mağazamızın da Çorum’a ve işletme sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.
Daha sonra okunan duanın ardından yeni alışveriş merkezinin açılış kurdelesi Vali Kara, Milletvekili Ceylan ve diğer davetliler tarafından hep birlikte kesildi.
İşletme sahibi Ergül Karagöz, uzun yıllardır züccaciye ve mağazacılık alanında faaliyet gösterdiklerini belirterek, Çöplük’teki iki mağazaları ve Azapahmet Sokak’ta bulunan Avantaj Dünyası ile Park 19 AVM’nin ardından Çorum halkına 5. mağazalarıyla hizmet vermeyi sürdüreceklerini söyledi.
Vizyon Alışveriş Merkezi’nde bir evin ihtiyacı olan her türlü ürünün bulunduğunu kaydeden Karagöz, “Biz artık bin bir çeşitten 40 bin çeşide ulaştık.” dedi.
Ergül Karagöz, herkesi Sancaktar Camii yanındaki Çorum Vizyon AVM’ye davet ederek, açılış dolayısıyla sundukları özel indirimlerden yararlanmaları çağrısında bulundu.







(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim