Karadeniz turuna Çorum’dan start veren Genel Başkan Olcay Kılavuz, yeni yapılan Çorum’da ve Türkiye’de ilk aynı zamanda tek olan Yurt, Kütüphane, ETÜT Salonları, Sohbet Odaları, Yemekhane, Mescid ve 100 Kişilik Konferans Salonu’nu içinde barındıran Yeni Ülkü Ocakları binasını gezdi.
Ortaya konulan yapının Türk gençliği açısından çok önemli olduğunu belirten Olcay Kılavuz, gerçekleştirdiği seminerde Çorum Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Hattab İmal ve yönetiminin çok büyük bir işin altına imza attıklarını ve bu tür projelerin devam ettirilmesi gerektiğini söyledi.
Konuşmasına güncel konulara değinerek devam ederken Türk gencinin Türk töresini yaşatması gerektiğini, ülkü ve ülkücülük kavramlarının çok farklı olduğunu, ülkücülerin Nizam-ı Alem için çalıştıklarını anlatan Kılavuz, gençlerle de sohbet etti.
Konuşmanın ardından İl Başkanı Ahmet Hattab İmal ile konuştuktan sonra ziyaretini tamamladı.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Çorum Ülkü Ocakları Başkanı İmal ve diğer ocak yöneticileri daha sonra MHP İl Başkanlığı’nı da ziyaret ederek ilimizden ayrıldı.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim