Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, Yaşar Sulu, Halil Tan ve Destek Hizmetleri Müdürü Hakan Koçyiğit ile birlikte Çorum'a gelerek Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Lütfullah Şirin ve Ulaş A.Ş yetkililerinden bilgi aldı.
Kırşehir'de toplu taşımada revizyon yapmak istediklerini söyleyen Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin “121 minibüs hattımızı minibüsçü esnafımıza süresiz olarak vermiştik. Şimdi ise Çorum Ulaş A.Ş.'nin yaptığı gibi esnaflarımızı da razı ederek minibüslerimizi otobüslere çevirmek istiyoruz. Akıllı kart sistemi ile Kırşehir'i buluşturmuş olacağız. Çorum Belediyesi'nin bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da yaptığı konuşmada Çorum olarak yaptıkları projelerle diğer illere örnek olmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Ulaşım alanında başlattıkları çalışmaların artarak devam ettiğini ifade eden Candan, “Ulaşımda yaptığımız çalışmalar hızla devam ediyor. Kapalı klimalı duraklar, akıllı kavşaklar, sesli ikaz ışıkları gibi birçok çalışmamızı tamamladık. Eski duraklarımızın tamamını yeniliyoruz. Toplu taşıma ile ilgili olarak da geçtiğimiz aylarda mobil uygulamamızı faaliyete geçirerek hemşehrilerimizin zamanı daha iyi kullanmalarını sağladık. Kırşehir'den gelen misafirlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim