Çorum Belediyesi tarafından Yozgat’ın Sorgun İlçesinde belediye meclis üyeleri için düzenlenen eğitim seminerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek meclis üyeleri ile bir araya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, belediyeciliğin zor bir iş olduğunu söyledi.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün siyasi tecrübesi ile Çorum’a hizmet ediyor olmasının Çorum’a büyük katkılar sağladığını vurgulayan Adalet Bakanı Bozdağ, “Sizlerde bu takımın bir üyesi olarak bu çalışmalarda imza sahibisiniz. Değişen, büyüyen, gelişen Çorum ancak sizin ellerinizle gerçekleşecek. Gelecek nesillerde sizin bu katkılarınızı en güzel şekilde hatırlayacaktır. Çorum’a her geldiğimde Çorum’un değiştiğini görüyorum. 

Çorum, Hitit Üniversitesiyle, eğitim kurumlarıyla ve şehircilik alanlarında yapılan çalışmalarla bugün Türkiye’nin örnek gösterilecek illerinden birisidir. İnşallah şehri geliştirmek için daha iyisini yine sizler yapacaksınız. Sizin bıraktığınız miras parayla biçilmez. Belediye meclis üyeliği sizin çocuklarınızın torunlarınızın onurla taşıyacağı bir madalyadır.” diyerek meclis üyeliğinin önemine vurgu yaptı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim