Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda tek liste halinde gerçekleştirilen genel kurulda mevcut Şube Başkanı Selim Aydın güven tazeledi.

Genel kurula, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı ve İl Başkan Yardımcısı Kenan Özcan, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yavuz Ünlü, Türk-İş İl Temsilcisi ve Şeker-İş Şube Başkanı Sefer Kahraman, Öz-İş Sendikası Şube Başkanı Selim Güloğlu, Türk Sağlık Sen Çorum Şube Başkanı Fatih Gök, Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Necati Gül, Türk Büro Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam ve sendika üyeleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Divan Başkanlığı’nı Mehmet Fatih Gök, Divan Üyeliği’ni ise Adem Kuyucak, Kamil Yiğit, Ümran Dede ve Mahmut Çelik yürüttü. Yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından genel kurula geçildi.

Türk Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın’ın konuşmasının ardından geçmiş dönemde sendikaya emeği geçen Mustafa Daldal, Yalçın Ağcagil, Murat Koçtürk, Ahmet Türk, Korhan Öztürk, Kemal Baltacıoğlu ve Mehmet Çınar’a teşekkür belgeleri verildi.

Tek liste ile girilen genel kurulda tek aday olan başkan Selim Aydın yeniden güven tazelerken, Yönetim Kurulu ise Musa Gökçer Öğünç, Abdullah Güdek, Oğuzhan Akbulut, Murat Tezcan, Sinan Mol ve Mehmet Civan’dan oluştu.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim