TSO tarafından yapılan açıklamaya göre, Çorum’daki işletmelerin KOBİ Proje Destek Programı’ndan daha fazla istifade etmesini sağlamak ve kurumsallaşma ve markalaşma süreçlerine katkı sağlamak amacıyla Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB Çorum Hizmet Müdürlüğü ve Hitit Üniversitesi Deneysel Tüketici Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.
“Markalaşma Yolculuğunda KOBİ’ler” başlıklı toplantıda katılımcılara; markalaşma süreci ve markalaşmanın önemi ve bunun yanı sıra KOSGEB’in 100 milyon lira bütçeli KOBİ Proje Destek Programı hakkında bilgiler verilecek.
12 Mart 2015 Perşembe günü TSO toplantı salonunda saat 14.00’te gerçekleştirilecek olan toplantıya konuşmacı olarak ‘Markalaşma Süreci ve KOBİ’ler’ başlıklı sunumuyla Ankara Reklamcılar Derneği (ARD) Başkanı Fatih Cebeci ve ‘Marka Yönetiminde Nöropazarlamanın Yeri’ başlıklı sunumlarıyla Hitit Üniversitesi Deneysel Tüketici Uygulama ile Araştırma Merkezi'nden Doç. Dr. Sabiha Kılıç ve Yrd. Doç. Dr. Deniz Aytaç katılacak. Toplantıda ayrıca, KOSGEB KOBİ Uzmanı Gökhan Yürürer KOBİ Proje Destek Programı’nın ne olduğu, başvuru şartları, sağladığı imkanlar ve faydaları konularında bilgilendirmede bulunacak.
Editör: TE Bilisim