Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’ndı düzenlenecek fuarda Çorum H-8 holünde 56 metrekarelik alanda açılacak olan standında ziyaretçilerini ağırlayacak.
Çorum’un tüm turizm değerleri, müzeleri, örenyerleri, konakları, doğal alanları, yemekleri ve turizm işletmelerinin en iyi şekilde tanıtılması amacıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi tarafından hazırlık çalışmaları yapılan stantta Çorum ile özdeşleşen eserlerin imitasyon modelleri sergilenecek, gelen ziyaretçilere tanıtıcı broşür, gezi rehberi, harita, yürüyüş yolları kitapları, tanıtım filmi gibi tanıtım materyallerin dağıtımı yapılacak ve yöresel ürünler sergilenecek.
Birçok il ve ilçe yanında turizm firmalarının da katılım sağlayacağı fuar yarın saat 11.00’de açılacak ve 4 gün boyunca ziyarete açık kalacak. Çorum’un kültür-turizm değerlerinin önce ilimiz insanlarının sonra çevredeki il ve ilçe insanlarının Çorum’u tanımaları da İlimizin tanınırlığını artıracak.
Editör: TE Bilisim