Bölge turizminin canlandırılması için Valilik, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği, yerel yönetimler ile turizm işletmeleri başta olmak üzere tüm sektör temsilcilerinin ortak çalışma yürütmesinin yararlı olacağı belirtilerek, birlikte yapılabilecek çalışmaların arttırılması konusunda görüş birliğine varıldı. Aynı zamanda Çorumlu olan TURSAB Orta Anadolu BYK başkanı Karapıçak Çorum’un tanıtımına özel destek vereceklerini bildirdi. Görüşmede Ayrıca 30 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında Çorum’a yapılacak info gezi programının ayrıntıları da ele alındı.
TRAVEL EXPO ANKARA TURİZM FUARINDA ÇORUM TANITIMI SÜRÜYOR
Kültür ve Turizm Bakanlığı katkı ve destekleriyle bu yıl ilk kez düzenlenen Travel Expo Ankara Turizm Fuarı sona erdi. ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen fuarda yurtiçi ve yurtdışından 135 kuruluş stant açarak Başkentlilere ürünlerini tanıttı. Ankara’nın Çorum’a yakın bir il olması nedeniyle ilimiz turizm değerlerinin Başkentlilere tanıtılması için önemli bir tanıtım etkinliğine dönüşen fuar dört gün boyunca başkentlilerin ilgisini çekmeye devam etti.
Ankara’da yaşayan Çorumlular standa yoğun ilgi gösterdi. Ankara Vali Yardımcısı hemşehrimiz Fatih Ahmet Kurt, Çorum Vakfı Ankara Şube Başkanı Alper Bilan, Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Çelikel, Başkan Yardımcıları Salih Şerbetçi, Mahmut Argun ve Genel Sekreter Latif Ramazan, Keçiören Çorumlular Dernek Başkanı Fatih Erdoğan, Çorum Ugurludağ Yardımlaşma Derneği Başkan Vekili Taksim Kanderun, Çorum standını ziyaret ederek tanıtım çalışmalarına destek verenler arasında yer aldı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim