ÇDF Genel Başkanı Hayri Çağır, Başkan Vekili Mehmet Çelikel, Başkan Yardımcısı Mahmut Argun ve beraberindeki heyet ÇORUM HABER’i ziyaret etti. Haber Müdürümüz Volkan Sınayuç ile görüşen ÇDF Genel Başkanı Hayri Çağır, bugüne kadar iki kez düzenlenen ve toplamda 440 bini geçkin kişinin ziyaret ettiği Çorum Tanıtım Günleri’nde bu yılki hedefin 500 bin ziyaretçi olduğunu dile getirdi.
Ankara’da bulunan 30 muhtar ve 122 dernek yöneticisi ile yaptıkları istişareler sonucunda önümüzdeki dönem yapılacak seçimi de dikkate alarak etkinliğin Nisan ayından Kasım ayına alınması fikrinin ortaya çıktığını ve bu doğrultuda Çorum’a gelerek Valilik ve Belediye ile konuyu görüştüklerini anlatan Çağır, Tanıtım Günü’nün 3-9 Kasım 2015’te yapılması yönünde karar alındığını kaydetti.
Bu etkinliğin Ankara’da yaşayan 800 bin Çorumlunun kaynaşmasına da katkı sağladığını dile getiren Hayri Çağır, Valilik tarafından 3-9 Kasım 2015 tarihi ile ilgili olarak Atatürk Kültür Merkezi’ne talep yazısının yazıldığını sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim