Çorum İli Süt Üreticileri Birliği’nin 2014 Yılı Mali Genel Kurulunda göreve gelen Yönetim Kurulu üyeleri toplanarak kendi aralarındaki görev dağılımını yaptı. Yapılan görev dağılımına göre SS Tanrıvermiş Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Sabri Boyraz, Çorum İli Süt Üreticileri Birliği Başkanlığına getirildi. Yapılan görev dağılımı sonucunda Hasan Aksoy Başkan Yardımcılığına, Murat Tezcan Muhasip üyeliğe, Emre Atlas, Erhan Yenilmez, Osman Çakar ve İzzet Yılmaz da üyeliğe seçildiler.
Çorum İli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Sabri Boyraz, aldıkları görevin ve sorumluluğun bilincinde olduklarını söyledi.
Açıklamasında çiftçi örgütleri arasındaki kopukluklara da değinen Boyraz, örgütler arası diyalog, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlayarak çalışacaklarını kaydetti. Çorum Süt Üreticileri Birliğinin sürekli gelişen ve büyüyen bir yolda olduğunun altını çizen Boyraz, bu güne kadar yönetimde görev almış olan arkadaşlarına teşekkür ederek bu arkadaşlarımızla yol ayrımına değil tam aksine yardımlaşma, paylaşma ve birlikte yönetme azmi, gayreti ve düşüncesi içersinde olacaklarını ifade etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim