Bu yıl düzenlen Travel Turkey İzmir Fuarı'nda en iddialı standın Çorum standı olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Geçen yıllarda standımız ve yürütmüş olduğumuz tanıtım faaliyetleri ile fuara gelen ziyaretçilerden takdir toplamıştık. Bu yıl, geçen yıllardaki tecrübelerimizle daha iyi hazırlandık. Sade, zarif ve çok şık bir tasarımla fuarda yer aldık. Çorum standı 9. Travel Turkey 2015 İzmir Fuarı'na katılanlar ve ziyaretçiler tarafından oldukça beğeniliyor” dedi.

ULUSOY’DAN ÖVGÜ
Çorum standına gelen ziyaretçiler hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmiyor. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy da Çorum standını ziyaret eden çok sayıda ziyaretçi arasında yer aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan tarafından karşılanan Ulusoy, Çorum standını beğendiğini söyleyerek Çorum ekibini tebrik etti. Başkan Yardımcısı Gül, Ulusoy'a leblebi hediye etti.

LEBLEBİ İKRAMI
İzmir’de devam eden Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı’nda Çorum standında katılımcı ve ziyaretçilere sıcak leblebi ikramı yapılıyor.
Çorum Belediyesi ekipleri tarafından stant içerisinde kavrulan leblebiler sıcak sıcak ziyaretçilere ikram ediliyor. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, zaman zaman leblebi dağıtımına da eşlik ediyor.



(Çorum Belediyesi)
Editör: TE Bilisim