İlimizde yıllardır hazır giyim sektörünün ünlü markası Koton ile Gazi Caddesi’nde faaliyetlerine devam eden Mehmet İhsan İdikut, 300 metrekare kapalı alanlı 4 kat üzerine kurulu ve 9 personel istihdam edilen Sportive Çorum Mağazası’nı hizmete açtı. “Spor Burada Başlar” sloganı ile spor üzerine ayakkabıdan, kıyafete, yürüyüş bandından aksesuarlara kadar binlerce çeşit ürünün birarada satışa sunulduğu Sportive Çorum Mağazası, daha önce Koton’ın faaliyet gösterdiği Gazi Caddesi No: 9 adresinde faaliyet gösteriyor.
Sportive Çorum Mağazası Müdürü Duygu Aşgın, firmanın ülke genelindeki 35. Mağazasını Çorum’a açıldığını belirterek mağazada futboldan basketbola, tenisten fitnese, kayaktan yüzmeye kadar tüm spor branşlarının erkek, kadın ve çocuk ürünlerinin, ayrıca bazı markaların özel koleksiyon ürünlerinin ve spor ekipmanlarının bulunduğunu anlattı.
Mağazada Sportive ürünlerinin yanısıra dünyaca ünlü Nike, Puma, Converse, Skechers, Columbia, Umbro, Arena, O'neill, Everlast, Head, New Balance, Voit, The North Face, Slazenger, Hummel marka ürünlerinin de mağaza mağaza dolaşmadan bulma imkanı sağladıklarını dile getiren Aşgın, “Gerek sağlıklı bir hayatın parçası olmak, gerek zinde kalıp form tutmak. Sebebi ne olursa olsun spor bir yaşam biçimidir” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü. “Ana misyonu önde gelen tüm spor markalarını aynı çatı altında toplamak olan Sportive, aktif yapılan spor dallarına yönelik spor malzeme ve aksesuarları tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. Sportive aynı zamanda spor giyimi günlük hayatında tercih eden kişiler için de zengin seçeneklere sahiptir. Sağlıklı bir spor, iyi malzemelerle olur”
Ayakkabı, tshirt, eşofman, bot, çizme, şort, dizlik, ceket, yelek, gömlek, pantolon, tayt, mayo, atlet, içlik, çanta, çorap, saat, atkı, eldiven, bere, kemer, saç ve kol bantları, şapka, sporcu sutyeni gibi binlerce çeşit ürün ve aksesuarın satışının yapılacağı mağazalarında ayrıca sipariş üzerine dijital baskılı grup forma yaptıklarını da açıklayan Duygu Aşgın, “Kısacağı spora dair herşeyi Sportive’de bulabilirsiniz. Zengin ürün yelpazemizi yakından görmek isteyen tüm spor dostlarını mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim