28-29 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimli genel kurulda Çorum SMMMO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Ali Can Doğan, dün Muzaffer Yıldırım’dan başkanlık görevini devraldı.
Yasa gereği iki dönem üst üste başkanlık yapanların bir sonraki seçimde aday olamadığını belirten Muzaffer Yıldırım, “Bu bir bayrak yarışı. 2 dönem boyunca bizimle birlikte başkan yardımcılığı görevinde bulunan Ali Can Doğan arkadaşımız bu dönemde Oda’nın yeni başkanı oldu. Yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Çorum SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Doğan ise 28-29 Mayıs tarihlerinde yapılan genel kurulda 4 adayın yarıştığını kaydederek, “Nispi temsilin getirdiği sistem nedeniyle 2-1-1-1 şeklinde liste oluştu. Mazbatamızı aldıktan sonra görev dağılımımızı yaptık. Bundan sonraki süreçte mesleğimizi daha iyi noktalara getirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” şeklinde konuştu.
Devir-teslim töreninde Oda Başkanı Ali Can Doğan Muzaffer Yıldırım’a çiçek verirken, Başkan Yardımcısı ve Sayman Nazik Bulut Mehmet Çetinkaya’ya, Oda Genel Sekreteri Türkay Yücel de Hakkı Koşar’a çiçek verdi.
Devir-teslim töreninde Çorum SMMMO Yönetim Kurulu üyeleri Murat Metin ve Lemzi Çöplü de hazır bulundu.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim