Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde şehit yakınları ile gazilere yönelik çalışmaları ile dikkat çeken Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’yı ziyaret eden Zeki Dilmen, kendisine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Milli Savunma Bakanlığı’nın Şehit ve Gazi biriminde görev yapan komutanlar ve sivil memurlarla biraraya gelen Dilmen daha sonra ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Aileleri ve Gaziler Birimi Genel Müdürlüğü görevine atanan Selçuk Çelenk’i ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini sundu.

KYK Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu’yu da ziyaret eden Zeki Dilmen, şehit yakınları ve gazi çocuklarına yurtlarda rahat etmeleri için sağlanan imkanlar nedeniyle kendisine teşekkür etti.

Dilmen, Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sadık Demirkol ve yönetimi adına yapılan ziyaretlerin sonuncusunu ise SGK Genel Müdürlüğü Şehit Gazi birimine yaparak eğitim öğretim yardımlarındaki sorunların giderilmesine yönelik talepleri iletti. Zeki Dilmen ziyaretlerde yetkililere plaket ve çeşitli hediyeler de sundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim