24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Milletvekili Adayı Aras, önceki akşam Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından organize edilen iftar yemeğine katıldı.

MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Alparslan Karapıçak’ın da yer aldığı iftarda Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür ve oda başkanlarının yanısıra esnaf ve sanatkarlarla sohbet eden Milletvekili Adayı Aras, partisinin özellikle de esnaf ve sanayiciye yönelik politikalarını anlattı.

Esnafın vergi ve prim yükünün hafifletileceğini, AVM yasasının yeniden düzenleneceğini ve esnafı yok eden AVM ve zincir marketler ile belediye işletmelerine yönelik tedbirler alınacağını dile getiren Mehmet Akif Aras, esnaf ve sanatkârların geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı tanınacağını da ifade etti.

Çorum’un gelişmiş sanayisi ile önemli bir üretim sahası olduğuna dikkat çeken MHP Milletvekili adayı Aras, “Bu itibarla, Türk malı yatırımlar için en uygun yerlerden birisidir. Böylesi bir yatırım seferberliği Çorum’u ve bölgemizi ayağa kaldıracaktır. Dünyanın dört bir yanına ihracat yapabiliriz. İnanıyoruz ki, Çorum sanayisi stratejik ve rekabetçi bir güce ulaşacaktır” açıklamasında bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim