AKP Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Türkiye’nin gelişmesi ile birlikte Çorum’un da gelişmeye devam ettiğini ifade ederek, Çorum’u sanayide marka il haline getirmeye kararlı olduklarını dile getirdi.
AKP milletvekili adayları Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen programla tanıtıldı. Merkez ve ilçe teşkilatlarının da katıldığı program, mehter ekibinin gösterisi ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu bir açış konuşmasında bulundu. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün de bir selamlama konuşması yaptığı programda sırasıyla AKP Çorum Milletvekili Salim Uslu, Dr. Cahit Bağcı, AKP Çorum Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu, Ahmet Sami Ceylan ve son olarak 3 milletvekilliği dönemini tamamladığı için bu dönem aday olmayan Murat Yıldırım partililere hitap etti.
Programda konuşan AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Türkiye’yi sorunlar çözen lider ülke haline getiren partilileri kutladığını dile getirdi. Ülkede yapılan çalışmalar ve sağlanan huzur sayesinde insanların kendi evlerinde ikamet eder hale geldiğini söyleyen Bağcı, yeni yollar, Organize Sanayi Bölgeleri, Üniversiteler kurduklarını ayrıca otel kalitesinde yurtlar inşa ettiklerini belirtti.
Türkiye Millet Meclisi’nin 22 ve 23. Dönemde olduğu gibi 24. Dönemde de kritik ve önemli yasalar çıkardığını söyleyen Bağcı, AKP grubunun karşılaştığı hakaret ve engellemelere rağmen meclisi çalıştırmayı görev bildiğini ifade etti.
Çorum’u sanayi konusunda da marka il haline getirmeye kararlı olduklarını anlatan Bağcı, AKP ve Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı ile engellemeler yapıldığını, uçuk vaatlerde bulunularak oy istendiğini ancak AKP kadrolarının yapamayacağı sözü vermediğini verdiği sözün de her zaman arkasında durduğunu kaydetti.


(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim