Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yatırım programı detayları belli oldu. Çorum Polis Okulu, Uğurludağ ve Dodurga İlçe Emniyet Amirlikleri Hizmet Binaları, Polis Merkezi Amirlikleri ve Polis Lojmanları yatırım programına girdi.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Yaklaşık bir ay önce Emniyet Genel Müdürümüz Celalettin Lekesiz’e yapmış olduğumuz ziyaretimizde; Çorum’da devam eden yatırımları değerlendirmiş, Polis Okulu ile ilgili sürece destek talebinde bulunmuş ve yatırım programına teklif ettiğimiz yer tahsisi yapılan; Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmet binası, Kapalı Spor Salonu, Uğurludağ, Kargı, Mecitözü ilçe Emniyet Amirliği ve Polis Merkezi Amirlikleri ile Uğurludağ Polis Lojmanları taleplerimizle ilgili de desteklerini talep etmiştik.
Başarılı hizmetlerini yakından tanıdığımız ve takip ettiğimiz Genel Müdürümüz taleplerimizi öncelikleri dikkate alarak değerlendireceklerini, en kısa zamanda sonuçlandıracaklarını ifade etmişlerdi” dedi.
Çorum İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının 2015 yılı ödeneği ile tamamlanacağını kaydeden Uslu, “Polis Meslek Yüksek Okulu, Uğurludağ ve Dodurga İlçe Emniyet Amirlikleri Hizmet Binaları, Polis Merkezi Amirlikleri ve Polis Lojmanları yatırım programına alındı. Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Polis Meslek Yüksek Okulu ile Uğurludağ ilçemizin yer tahsis işlemleri hazır durumda. Dodurga ilçemizin ise yer tahsis süreci sonrası çalışmalar başlatılacaktır. Diğer taleplerimizin de takibini sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim