“Anne baba tutumları” konusuyla ilgili konuşan Psikolog Derya Bolca, “Bireyin yaşadığı ilk çevre olan aile, kişiliğin oluşmasında en önemli çevresel faktördür. Çocuklarımızın 6 yaşa kadar olan gelişim döneminde iyi birer model olunmalıdır” dedi.

Rol model şekilleri ve davranışları üzerine verimli geçen seminerde veliler de Psikolog Derya Bolca ile bireysel görüşme fırsatını yakalamış oldular. İlerleyen saatlerde Masal Kreş ve Estetik Sanat Kurum sahibi Esra Estetik, Psikolog Derya Bolca ve veliler, seminere verilen ufak ara ile hem görüş alış verişi yaptılar hem de Masal Kreş’in hazırlamış oldukları ikramların tadımına baktılar.

Seminerlerin devam edeceğini ve ailelerin bilinçlenmesi için kurum olarak her türlü fedakârlığı yapacaklarını kaydeden Esra Estetik, okul çağına yaklaşan her çocuğun mahremiyet eğitimi alması gerektiğini ve bunun içinde çok yakın zamanda bir seminer gerçekleşeceğini bildirdi.

Çorum’da akademik sanat eğitimi ile iç içe bir kreşin temelini atmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Estetik, “ Bale ve jimnastik, piyano ve birçok sanatsal eğitimde büyük fırsatlar ile kurumumuza bekliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim