Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, Plastik ve Estetik Cerrahi bölümünün Hastane ve Çorum için çok önemli bir branş olduğunu ifade ederek, Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda ilde eksikliği hissedilen Plastik ve Estetik Cerrahi Bölümü için Çorumlu Opr. Dr. Murat Bitgen’i kadrolarına kazandırdıklarını söyledi.
Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır.” diye konuştu.
Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Murat Bitgen ise Çorum Özel Hastanesi’nde hemşehrilerine hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Murat Bitgen kimdir?
1979 yılında Çorum'un Sungurlu ilçesinde doğan Murat Bitgen, ilk ve orta öğrenimini Sungurlu'da tamamladıktan sonra 1996 yılında Sivas Fen Lisesi’nden mezun oldu. 2003 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitiren Bitgen, askerlik görevini Aksaz Özel Eğitim Merkez Komutanlığı’nda tamamladı. 2007-2012 yıllarında Cumhuriyet Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimi alarak Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı oldu.
Op. Dr. Murat Bitgen, 2011-2015 yılları arasında T.C Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Plastik Cerrahi Uzmanı olarak çalıştı. Bitgen, Türk Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Derneği, Yara Bakım Derneği üyesidir.
Alanında oldukça deneyimli ve başarılı olan Murat Bitgen; burun, meme, kulak, çene, karın ve göz kapağı estetiği, kepçe kulak düzeltilmesi, karın germe, liposuction, dolgu-botoks, yüz gençleştirme, örümcek ağı, el cerrahisi, cilt tümörleri, diyabetik ayak ve bası yaralarında işlemler yapmaktadır.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim