Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’da faaliyet gösteren dernek ve vakıf temsilcileriyle bir araya geldi. Buhara Kültür Merkezinde yapılan toplantıya çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada “Çorum bizim ortak sevdamız” diyen Başkan Muzaffer Külcü, bu sevdanın bir gereği olarak da Çorum’u hak ettiği projelerle buluşturduklarını söyledi.

Yapacakları projelerle ilgili de görüş alışverişinde bulunan Başkan Külcü, STK’ların birlikteliğinin önemine vurgu yaptı. Yaptıkları istişarenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Külcü, “Çorum’a sevdamızın gereği neyse onu yerine getirmek de hepimizin boynunun borcudur. Önümüzdeki dönemde yapacağımız ilk işlerden biri kültür ve kongre merkezidir. Kültür merkezinin yeriyle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

2009 yılından beri önemli projelere imza attıklarının altını çizen Belediye Başkanı Külcü, “İkinci dönemimizin de sonuna yaklaştık. Projelerimizin çoğunu tamamladık, devam edenler de var. Hamdolsun taahhüt ettiğimiz projelerin hemen hemen hepsini yaptık. Şu da olur mu? Şurası niye şöyle oldu acaba? diye soracağınız, söyleyeceğiniz, teklif edeceğiniz, önümüzdeki döneme ilişkin bize fikir verecek, ufkumuzu-zihnimizi açacak teklifler olabilir. Biz bunların hepsine açığız. Burası bir kardeş meclisi ve bir birbirimizin kardeşiyiz. Hepsini gönül rahatlığıyla bizlerle lütfen paylaşın” şeklinde konuştu.

KÜTÜPHANE İSTEDİLER

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle düzenli olarak gerçekleştirdiği istişare toplantılarında önemli konular gündeme geliyor. Buhara Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Çorum’a büyük bir kütüphanenin yapılması talebini Başkan Muzaffer Külcü’ye iletti.

Başkan Külcü de yaptığı konuşmada okumak üzerine bina edilen bir medeniyetin mensupları olarak bu konuyu es geçemeyeceklerini ve bununla ilgili çalışma yapacakları müjdesini verdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim